Welkom

 

Beste bezoeker of bezoekster van de website van ZV Scheldestroom,

Van harte welkom op onze website.   

Op deze website proberen wij zoveel mogelijk relevante informatie te plaatsen met betrekking tot het reilen en zeilen van ZV Scheldestroom. De informatie is verdeeld onder de verschillende rubrieken zoals “Club info”, waar algemene praktische informatie staat zoals trainingstijden, contactpersonen, historische informatie over de vereniging etc. “De Wedstrijdkalender” met alle bekende data van het lopende zwemseizoen. “Uitslagen”; waar wij zo vlug als mogelijk na een zwemwedstrijd de uitslagen plaatsen.  Een digitale versie van ons clubblad “De Scheldestromer”.

Sinds enige tijd heeft ZV Scheldestroom ook een eigen kledinglijn. Informatie over maten, prijzen en wat er te verkrijgen is, is te vinden onder de rubriek “Kleding”.

Natuurlijk zijn tips voor verbetering van onze website van harte welkom en ook wanneer U vindt dat er specifieke informatie ontbreekt horen wij dit graag van U.

Veel plezier tijdens het bezoeken van onze website, en voor uw gemak, voeg hem toe aan uw favorieten! Tot Ziens.

Namens het bestuur van ZV Scheldestroom.

 

 

 

Opleiding Officials 14 januari 2020
Opleiding Officials
Evenals vorig seizoen gaat de KNZB weer cursussen organiseren voor tijdwaarnemer, jurysecretaris, starter en kamprechter. Wil je een bijdrage leveren aan het wedstrijdzwemmen? Dit is een kans. Opgave en informatie via adrie@scheldestroom.com of secretariaat@scheldestroom.com
Karten 7 januari 2020
Ranglijsten 11 september 2019