Masters

600_teamfoto_zmi_2018.jpg

Teamfoto Zeeuwse Masters Invitatie 2018

Welkom bij de Masters van Zwemvereniging Scheldestroom,

In onderstaande bijlagen vind je informatie met betrekking tot het MASTERSzwemmen bij onze vereniging. Uitnodigingen van masterswedstrijden en uitslagen van deze wedstrijden vindt je hier terug!

Mis je informatie, wil je andere informatie zien of heb je een vraag, neem dan contact op met de werkgroep Masterszwemmen via masters@scheldestroom.com

Voor meer informatie over het Masters zwemmen binnen de KNZB regio Zuid, zie: http://www.knzbzuid.nl/wedstrijdzwemmen/masters-zwemmen

 

Nieuws:

Op zaterdagnamiddag 26 oktober 2019 organiseerden we onze eigen masterswedstrijd, de 5e editie van de Zeeuwse Masters Invitatie! Maar liefst 27 Scheldestromers hadden ingeschreven voor deze masterswedstrijd! Spannende races, gezellige contacten met clubgenoten en zwemmers van andere verenigingen... kortom een geslaagde, sportieve wedstrijd!

Wil je graag wedstrijdzwemmen bij de masters? Geef het door aan Bianca via masters@scheldestroom.com, je naam wordt dan toegevoegd aan de maillijst die gebruikt wordt om bijv. uitnodigingen van masterswedstrijden versturen.

 

Werkgroep Masterszwemmen Scheldestroom, 

Bianca Hertogh

Caroline van Tiggelen

Robin Dellaert

 

Bijlagen