Aanvangstijden gewijzigd!

26 september 2017 Aanvangstijden gewijzigd!

De aanvangstijden van de wedstrijd van komende zondag zijn aangepast, inzwemmen start om 13:00, de wedstrijd om 13:30. Zorg dat je op tijd bent!

Inschrijven Breskens Winkelhart Havenwedstrijd

13 juli 2017

Voor degene die zich nog willen inschrijven voor de Breskens Winkelhart Havenwedstrijd op zaterdag 5 augustus, dit kan nog tot 23 juli! Inschrijven kan door middel van het invullen van het formulier op https://www.scheldestroom.com/wedstrijden/openwater/ en deze door te sturen naar openwater@scheldestroom.com

Algemene ledenvergadering 10 april

17 maart 2017

Beste leden,

De datum van de algemene ledenvergadering is gewijzigd van donderdag 23 maart naar maandag 10 april.

De locatie is ongewijzigd, de multifunctionele ruimte boven in de foyer van het zwembad.

Alle leden zullen binnenkort een e-mail ontvangen met de officiële uitnodiging.

Vrijdagavond 17 februari Clinic USWIM / geen training

2 februari 2017

ZV Scheldestroom heeft geregeld dat vrijdagavond 17 februari USWIM een zwemclinic komt geven in het zwembad in Oostburg. USWIM bestaat uit de voormalige topzwemsters Inge en Lia Dekker.

Deze clinic is bedoeld voor de zwemmers met een startvergunning die hiervoor een persoonlijke uitnodiging hebben gehad. Er kunnen maximaal 40 zwemmers deelnemen. Alle andere leden, ouders en trainers zijn van harte welkom om de clinic vanaf de tribune te volgen.

De clinic begint om 18.30 uur en duurt tot 20.00 uur.

Voor meer informatie over USWIM, kijk even op USWIM.nl.

Inschrijven Breskensbeker

5 juli 2016

Op zaterdag 13 augustus 2016 wordt de eerste Breskensbeker gezwommen, een zwemtocht van ca. 7,5 km langs de kust van West Zeeuws-Vlaanderen. De tocht vertrekt om 10.00 uur vanaf het strandje, gelegen onmiddellijk ten oosten van het strandpaviljoen De Boekanier, en eindigt op het strand, gelegen onmiddellijk tegenover het strandpaviljoen Halve Maentje.

Klik op dit bericht voor de inschrijflink.

Inschrijven kan via dit formulier van Zwemvereniging Scheldestroom!

De zwemtocht is een gezamenlijk initiatief van de stichting Zwemmen Langs Walcheren en Zwemvereniging Scheldestroom in samenwerking met de stichting Scheldebeker.

De Breskensbeker vloeit voort uit de Scheldebekerzwemtocht die in 2014 voor het eerst in 50 jaar weer werd gezwommen. In de aanloop naar de volgende editie in 2019 wordt ieder jaar een zwemtocht georganiseerd onder het motto “Op weg naar de Scheldebeker”. Deze zwemtochten dienen als een jaarlijkse oefening om iedereen up to date te houden en de belangstelling warm te houden.

In 2016 wordt in het kader van ‘op weg naar 2019’ de Breskensbeker georganiseerd.
Er wordt langs de kust gezwommen in oostelijke richting, wel goed vrijblijvend van de zeewaartse paalhoofden.

  • De deelnemer verklaart geen medische en lichamelijke klachten/ problemen te hebben die deelname aan deze zwemtocht kunnen verhinderen.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor materiële en immateriële schade opgelopen voor-, tijdens en na het zwemevenement van 13 augustus 2016. Het formulier met de daarop de door U vermelde persoonsgegevens wordt na de zwemtocht z.s.m. vernietigd.
  • De deelnemers mogen tijdens de zwemtocht een wetsuit (isolerend zwempak) dragen. Dit is in feite een verplichting als het zwemwater beneden de 16 graden C is.
  • De kosten bedragen € 10,- p.p.