VRIJDAG 15 SEPTEMBER- Informatieavond Seizoen 2023-2024

11 September 2023

19:30 - (ouders van) minioren

20:30 - overige leden

 

Kom van alles te weten over trainingen, wedstrijden, organisatie, kleding en startgelden

Wedstrijdkalender 2023-2024 staat online

30 August 2023

De wedstrijdkalender 2023-2024 staat online zodat je de wedstrijden direct in je eigen agenda kan plaatsen en die dag vrij kan houden van andere activiteiten.

De competitiewedstrijden zwem je in verenigingsverband. Zorg dat je op deze wedstrijden altijd aanwezig bent als je daar voor uitgenodigd wordt.

4 september START Trainingen

30 August 2023

Vanaf 4 september kan er weer getraind worden in De Eenhoorn.

Zomervakantie 1 juli tot 4 september 2023

28 June 2023

We gaan zomervakantie houden van 1 juli tot 4 september 2023.

Het zwembad in Oostburg is gesloten.

Open Waterzwemmers, SUCCES!

Fijne vakantie!

We gaan weer Open Water Zwemmen in Zeeland!

23 May 2023

Zeelandbeker in 2023

De wedstrijdorganisaties zijn er weer terug klaar voor: begin juli start het open waterseizoen in Zeeland met de wedstrijden in de Braakman en in Sluis. Daarna volgt traditiegetrouw begin augustus de Havenwedstrijd in Breskens. Het eerste weekend van september zijn De Ganzetrek in Wilheminadorp en De Kanaalrace langs de kade in Oost-Souburg het toneel voor de afsluiting van de Zeelandbeker. In Zeeland verzorgen vier ervaren organisaties vijf zwemwedstrijden op vertrouwde en mooie locaties. In Hoek, Sluis, Breskens, Wilheminadorp en Oost-Souburg kunnen jong en oud volop kiezen uit schoolslag en vrije slag.

Open Water Zeelandklassieker

In diverse sporten is het een eer om een klassieker te winnen. Wielrennen en voetbal kennen een behoorlijk aantal mooie wedstrijden die "klassieker" genoemd worden. Klassiekers kennen een lange en rijke historie met prachtige beelden en heroïsche prestaties. In Zeeland zijn maar liefs 4 zwemwedstrijden die deel ut maken van een uniek gezelschap Open Water Wedstrijden die een historie kennen van 40 jaar of langer. Breskens is toe aan editie 82 en is daarmee een van de oudste zwemwedstrijden van Nederland. Vlissingen/Oost-Souburg, Sluis en Wilhelminadorp hebben ook meer dan 40 edities achter de rug. Sinds 2016 mogen deze wedstrijden de titel Open Water Zwemklassieker gebruiken.

Doe mee!

Er zijn in totaal vijf wedstrijden die meetellen voor het klassement van de Zeelandbekers. De wedstrijdinformatie en de klassementsbepalingen vind je in de bijlage.

Doe mee en beleef het ultieme zomergevoel: lekker zwemmen in open water!

De Zeelandbeker wordt uitgereikt na afloop van de wedstrijd op de kade in Oost-Souburg.

Bijlagen