Familiedag 2024

Op zaterdag 29 juni 2024 van 13.30-22.00u organiseert de evenementen werkgroep een familiedag. De familiedag vindt plaats op de in de Morelleput in Nieuwvliet. De activiteiten zijn gericht op jong en oud. Na de activiteiten sluiten we de dag gezellig af met een BBQ. 

De middag zal in het teken staan van spel en plezier.

Jullie zijn welkom vanaf 13:30. Tijdens de middag zullen we leuke activiteiten doen op het terrein met zowel de jonge als oudere jeugdleden. De ouders zijn uiteraard ook welkom. Er wordt een leuke fietstocht uitgestippeld van ongeveer 40km.

Na de activiteiten zullen de buikjes wel honger hebben en hebben we een lekkere BBQ voor iedereen. Dit zal vanaf ongeveer 17.00u zijn. Het is dus ook mogelijk om enkel voor de BBQ in te schrijven.  

De activiteiten worden betaald door de club. Voor de BBQ vragen we een bijdrage, maar hiervoor krijg je dan ook meer dan voldoende eten en een aantal consumpties. De bijdrage voor de BBQ voor een volwassene is 20,00euro en voor een kind jonger dan 12 jaar 15,00euro.  

Per deelnemer dient één opgaveformulier ingevuld te worden.

Indien er nog vragen zijn kan er gemaild worden naar: evenementen@scheldestroom.com

Inschrijven voor 1 juni 2023, wees er op tijd bij!

Je inschrijving is pas definitief als ook het geld is overgemaakt naar: NL25RABO0159432006. Met de mededeling: Familiedag + naam 

In de week voorafgaand aan de familiedag volgt nog een e-mail met de laatste info naar de ingeschreven leden.

*) Verplicht veld