Meezwemmen met Maarten van der Weijden

15 June 2019

Steun kankeronderzoek    Steun kankeronderzoek    Steun kankeronderzoek

Maarten duikt op 21 juni van dit jaar opnieuw het Friese water in om de Elfstedentocht te zwemmen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig. Je kan tijdens deze tocht meezwemmen in de Friese wateren om dit goede doel te steunen.

 

Als zwemvereniging  Z.V. Scheldestroom en zwembad de Elderschans Aardenburg willen wij dit initiatief steunen door 24 uur lang te zwemmen in het buitenbad Aardenburg.

 

Start zal zijn Vrijdag 21 Juni om 17:00 en er wordt gezwommen tot zaterdag 22 Juni 17:00

 

Wij als zwemvereniging liggen dan al in kamp dus zijn daar dan al aanwezig. Naast onze eigen activiteiten van het kamp is het mogelijk om mee te zwemmen. Wij willen gaan zwemmen in koppels van 2. Het is de bedoeling dat er een half uur wordt gezwommen per persoon. Voor de bikkels geen probleem maar aangezien het water misschien niet heel warm is kan er ook voor worden gekozen om een kwartier te zwemmen en je maatje het dan over te laten nemen zodat deze ook een kwartier gaat. Dit doe je dan 2 keer zodat je ieder een half uur hebt gezwommen in slag naar keuze. Er zal bij het bad een verwarmde ruimte zijn zodat je geen kou vat tijdens het wachten.

Wij zullen als zwemvereniging tijdens kamp geld inzamelen voor het goede doel en zullen dat Zondag morgen overhandigen.

Hiervoor zal een ton zijn waarin tijdens het hele kamp kan worden gedoneerd

Je hoeft niet te zwemmen om deze actie te steunen

 

Wil je deelnemen vul dan ons formulier in. Wij kunnen dan afhankelijk van de  leeftijd leuke groepjes vormen en inplannen.

Uiteraard kan je als niet deelnemer van het kamp meezwemmen

 

Voor meer info mail evenementen@scheldestroom.com

Wil je meezwemmen buiten Z.V Scheldestroom om kijk dan op de site

https://zwembad-aardenburg.nl/nieuws/

 

Steun kankeronderzoek    Steun kankeronderzoek    Steun kankeronderzoek

Bijlagen