Deelname kwalificatie zwemtocht Scheldebeker

14 May 2014 Kwalificatie zwemtocht 07 juni 2014 te Nieuwvliet

Een 70-tal zwemmers en zwemsters hebben zich reeds gekwalificeerd voor deze zeer unieke eenmalige zwemtocht. Om het deelnemersveld tot het maximale aantal van 90 aan te vullen, heeft de zwemvereniging Scheldestroom op zaterdag 7 juni 2014 nog een kwalificatie zwemtocht georganiseerd. Start en finish bij strandpaviljoen PUUR te Groede. Het evenement begint om 9.00 uur en start zal rond 9.30 uur plaatsvinden.

Aan de kwalificatietocht kunnen maximaal 40 personen deelnemen die zich vooraf digitaal (computer) kunnen inschrijven. Hoe de aanmelding precies gaat verlopen :

Vanaf maandag 19 mei a.s. om klokslag 19.00 uur kan worden ingeschreven, via de onderstaande link!

http://bit.ly/scheldebeker

Het tijdstip van inschrijving is beslissend voor deelname en uiteraard moet er aan de inschrijfvoorwaarden worden voldaan.

  • DE DEELNEMER vult het inschrijfformulier VOLLEDIG en naar WAARHEID in.
  • DE DEELNEMER verklaart geen medische en lichamelijke klachten/ problemen te hebben die deelname aan deze zwemtocht kunnen verhinderen.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor materiële en immateriële schade opgelopen voor-, tijdens en na het zwemevenement van 07 juni 2014. Het formulier met de daarop de door U vermelde persoonsgegevens wordt  na de zwemtocht van 20 juli 2014 z.s.m. vernietigd.
  • De deelnemers mogen tijdens de zwemtocht een wetsuit (isolerend zwempak) dragen. Onder sommige omstandigheden zal een wetsuit verplicht zijn.

Wees er dus snel bij, want zodra het aantal inschrijvers is bereikt sluit het programma. De deelnemers krijgen hierop schriftelijk (e-mail) de uitnodiging voor deelname d.d. 07 juni 2014.

De organisatie van deze zwemtocht is nagenoeg rond. Het enige wat de organisatie niet in de hand heeft is het weer en de water-omstandigheden. Men hoopt echter op een mooie zwemdag met een watertemperatuur van boven de 16 graden en een rustige zee.

ZV.Scheldestroom.