Inschrijven Breskensbeker

5 July 2016

Inschrijven kan via dit formulier van Zwemvereniging Scheldestroom!

De zwemtocht is een gezamenlijk initiatief van de stichting Zwemmen Langs Walcheren en Zwemvereniging Scheldestroom in samenwerking met de stichting Scheldebeker.

De Breskensbeker vloeit voort uit de Scheldebekerzwemtocht die in 2014 voor het eerst in 50 jaar weer werd gezwommen. In de aanloop naar de volgende editie in 2019 wordt ieder jaar een zwemtocht georganiseerd onder het motto “Op weg naar de Scheldebeker”. Deze zwemtochten dienen als een jaarlijkse oefening om iedereen up to date te houden en de belangstelling warm te houden.

In 2016 wordt in het kader van ‘op weg naar 2019’ de Breskensbeker georganiseerd.
Er wordt langs de kust gezwommen in oostelijke richting, wel goed vrijblijvend van de zeewaartse paalhoofden.

  • De deelnemer verklaart geen medische en lichamelijke klachten/ problemen te hebben die deelname aan deze zwemtocht kunnen verhinderen.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor materiële en immateriële schade opgelopen voor-, tijdens en na het zwemevenement van 13 augustus 2016. Het formulier met de daarop de door U vermelde persoonsgegevens wordt na de zwemtocht z.s.m. vernietigd.
  • De deelnemers mogen tijdens de zwemtocht een wetsuit (isolerend zwempak) dragen. Dit is in feite een verplichting als het zwemwater beneden de 16 graden C is.
  • De kosten bedragen € 10,- p.p.