Kamp en BBQ!

4 May 2019

We zijn zover om de inschrijving voor kamp en BBQ te ontvangen.

We willen er weer een leuk weekend van maken voor ALLE LEDEN, jong en oud van.

 

Net als vorig jaar zullen wij ook dit jaar weer onze TENT opslaan bij het zwembad in Aardenburg waar we jong en oud zullen entertainen.

Zo doen we activiteiten speciaal voor onze jongere deelnemers maar ook de oudere deelnemer zal zich zeker niet vervelen.

Als je deelneemt aan het kamp doe je mee aan de activiteiten maar tussendoor is er zeker ook tijd voor jezelf om lekker te zwemmen of andere dingen te doen.

Zaterdag avond zal er weer een grote BBQ zijn waar ouders en boers/zussen  zich weer te goed kunnen doen aan al het lekkers onder het genot van een drankje.

En er zijn weer leuke prijzen te winnen bij de tombola welke ten bate van de werkgroep evenementen zal worden gehouden.

P.S. Deelnemers aan het kamp zijn automatisch ingeschreven voor de BBQ.  Kom je alleen voor de BBQ, dan moet je daar apart voor inschrijven. Wil je dan ook nog comfortabel zitten, dan graag een eigen stoel meebrengen.

Inschrijving voor het kamp of BBQ is definitief na het invullen van het formulier en het overmaken van het verschuldigde bedrag op rekening NL25RABO 0159432006 t.n.v. Zwemvereniging Scheldestroom (dit is de rekening van de  contributie) onder vermelding van NAAM DEELNEMER(S)

Iedere deelnemer volgt het reglement en brengt zijn beste humeur mee.

Voor vragen mail evenementen@scheldestroom.com