Kamp 2023

We gaan op kamp! Ga je mee?

Van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni gaan we samen met alle leden van Scheldestroom op kamp. Dit jaar mogen we onze tenten opbouwen bij camping Cassandria Bad in Retranchement.

Wat we precies allemaal gaan doen, houden we nog even geheim. Maar we willen wel alvast een klein tipje van de sluier oplichten, zodat je al een beetje weet wat je kan verwachten.
Op vrijdag 23 juni ben je vanaf een uur of 16 welkom. Dan kunnen eerst de tenten opgebouwd worden. Daarna gaan we gezamenlijk eten en volgt er een avondactiviteit. De zaterdagochtend beginnen we ook gezamenlijk met een ontbijt die wordt gevolgd met leuke activiteiten. In de middag eten we weer wat lekkers en gaan we daarna nog wat leuks doen. Tegen de avond zijn de papa`s, mama`s, broertjes en zusjes weer welkom voor een gezellige en lekkere BBQ. Na de BBQ zwaaien we hun weer uit en kruipen we nog voor een nachtje onze tenten in. De zondag ochtend beginnen we ook weer met een ontbijt en zal daarna gevolgd worden met nog een laatste leuke activiteit. Daarna mogen de tenten weer afgebroken worden en mag je weer opgehaald worden. Eventueel kan je nog mee doen met de zwemloop bij het zwembad in Oostburg. Deze wordt los van het kamp georganiseerd, hierover zal via de ander kanalen nog informatie over volgen.

De eigenbijdrage voor het gehele kamp zijn 30euro per persoon (inclusief eten, drinken en BBQ). Voor de papa´s, mama´s, broertjes en zusjes die naar de BBQ willen komen vragen we 20euro (volwassene) en 15euro (kind, tot en met 12 jaar). Hierin zit zowel het eten als onbeperkt drinken inbegrepen. Scheldestromers die niet naar het kamp kunnen komen, maar enkel bij de BBQ aanwezig willen zijn mag natuurlijk ook!

Het is de bedoeling dat je zelf voor je tent zorgt. Je mag dan ook zelf kiezen met wie je in de tent wilt slapen. De activiteiten zullen gericht zijn voor de allerjongste, maar ook voor de oudste. Er zal dus voor iedereen wat in petto zijn. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, schroom niet om het aan één van ons te vragen of stuur ons een mailtje: evenementen@scheldestroom.com

Per persoon graag een apart inschrijfformulier invullen.

*) Verplicht veld