Familiedag 2022

Op zaterdag 23 juli 2022 van 13.30-22.00u organiseert de evenementen werkgroep een familiedag. De familiedag vindt plaats op de boerenhoeve in Nieuwvliet. De activiteiten zijn gericht op jong en oud. Na de activiteiten sluiten we de dag gezellig af met een BBQ. 

De keuzes: 
- Activiteiten voorzien door de Boerenhoeve (klimmen, klauteren, boerengolf, etc.)  
- Uitgezette fietstocht van ongeveer 30-40km 

Voor het klimmen op de Boerenhoeve zit een minimale leeftijd en lengte eis. Indien je nog niet voldoet aan deze eis, geen probleem, dan wordt een andere leuke activiteit voorzien. 

Na de activiteiten zal een lekkere BBQ klaar staan om de magen weer te vullen. Dit zal vanaf ongeveer 17.00u zijn. 

 

De activiteiten voor de leden van Scheldestroom worden betaald door de club. Voor de BBQ vragen we een bijdrage, maar hiervoor krijg je dan ook meer dan voldoende eten en een aantal consumpties. Indien je bonnetjes op zijn, kan je tegen betaling drinken bij halen. Als er gezinsleden (broertjes, zusjes en/of papa´s en mama´s) zijn die geen lid zijn van Scheldestroom en deel willen nemen aan de activiteiten georganiseerd door de Boerenhoeve, kan dit. We vragen hiervoor wel een bijdrage van 17,50euro. De fietstocht is voor iedereen gratis. De bijdrage voor de BBQ voor een volwassene is 20,00euro en voor een kind 12,50euro.  

Per deelnemer dient één opgaveformulier ingevuld te worden.

Indien er nog vragen zijn kan er gemaild worden naar: evenementen@scheldestroom.com

Inschrijven voor 18 juli 2022! 
Je inschrijving is pas definitief als ook het geld is overgemaakt naar: NL25RABO0159432006. Met de mededeling: Familiedag + naam  

*) Verplicht veld